Extra virgin olive oil – certified organic 500ml

CHF 26.90

Composition:

Organic extra virgin “cold pressed” olive oil produced and bottled in Calabria, made exclusively from Calabrian olives.

production area:

San Pietro a Maida

Cultivation techniques:

Organic farming.

Harvesting method:

Mechanical process with a shaker.

Harvest time:

October – November – December – January.

Olive variety:

Cultivar Carolea

6 in stock

Description

Composizione:

Olio Extra Vergine di Oliva Biologico ” estratto a freddo “prodotto ed imbottigliato in Calabria, ottenuto esclusivamente da olive Calabresi.

Area di produzione:

San Pietro a Maida

Tecniche di coltivazione:

Agricoltura Biologica .

Metodo di raccolta:

Procedimento meccanico con scuotitore.

Stagione di raccolta:

Ottobre – Novembre – Dicembre – Gennaio.

Varietà di olive:

Cultivar Carolea

Additional information

Weight 1.252 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.